Administration X

Kontoregistrering

Gå med i Oalan redan idag!

Att registrera sig på hemsidan kostar inget och ni kan då anmäla er till våra kommande event.
För att deltaga i våra event så krävs det att ni blir betalande medelmmar.

Vissa funktioner på hemsidan kommer endast vara tillgängliga för betalande medelmmar.

Ni kan enkelt lösa medlemsskap direkt på våra evenemang eller betala in nuvarande medlemsavgiften på 50kr till vårt bankgiro-konto: 5115-2031, ange ditt mobilnummer som referens.

Om ni redan har ett konto som ni inte får tillgång till trots att ni skickat efter nytt lösenord, vänligen kontakta oss på hemsida@oalan.com istället för att försöka skapa ett nytt!

Sedan 25/5 2018 så har konton som ej användts efter 2018 tagits bort pga våra nya villkor.

Spelföreningen Oalans Villkor
-Dubbelregistrering av konton kan leda till bortagning av samtliga nuvarande samt tidigare konton ni haft.
-För att deltaga i Oalanevent krävs det att man blir betalande medlem.
-För att deltaga med dator under LAN-eventen krävs det att man är 13 år eller äldre.
-Alla Oalanevent är helt alkohol och drogfria.
Lagring av personuppgifter

-Ändamålet med behandlingen av personuppgifterna är att vi ska kunna erbjuda dig ett så bra medlemskap som möjligt hos Spelföreningen Oalan samt en så bra användarupplevelse på vår hemsida som möjligt.

-Vi använder bland annat uppgifterna för att informera dig som medlem/användare i frågor som rör vår verksamhet och våra kommande event.

-Vi kommunicerar med dig på den mailadress du angivit samt SMS om du valt detta.

-I samband med att du anmäler dig som användare i Spelföreningen Oalan och lämnar dina personuppgifter via formuläret godkänner du att vi har rätt att behandla dina personuppgifter.

-Om du väljer att avsluta medlemskapet/användarprofilen hos oss behöver vi ändå behålla dina personuppgifter i ett år för att kunna erbjuda dig ett förnyat medlemskap i Spelföreningen Oalan.

-Om du valt att avsluta medlemskapet/användarprofilen hos Spelföreningen Oalan så har du enligt rätten att bli glömd rätt att höra av dig och be oss radera alla dina personuppgifter, för att göra detta kontaktar du gdpr@oalan.com och du kommer därefter få instruktioner via epost eller telefon.
Registrerings-formulär!