Administration X

Om oss

Historik

Oalan startades i slutet av 2004 av ett kompisgäng som länge hade haft LAN som intresse men aldrig funderat på att starta förening. Men då de hörde talas om att en organisation vid namn Sverok som hjälpte spelintresserade med hur man startade och skötte en ideell förening.

Med ambitionen att kunna ordna lite större LAN-event för sin kompiskrets gick Oalans första LAN-event av stapeln i november 2004 (Ok vi blev inte officiellt en Sverokförening förens i december men det är bara detaljer) och det blev en dundersuccé.

Med åren har Oalan bara växt sig större och breddat sina event att täcka så mycket inom spelintresset som bara möjligt med arrangemang ifrån lan till brädspelskvällar.

Värdegrunder

I Spelföreningen Oalan har vi endast ett krav, att tycker man om spel i olika former och gillar att umgås med andra likasinnade så är man välkommen in i gemenskapen.

Föreningen är helt religöst och politiskt obundet.

Om man känner att man inte passar in i Oalan så har vi misslyckats, och detta vill vi självklart göra nånting åt. Därför är det viktigt att om ni som medlemmar eller besökare av någon anledning inte känner er välkomna på våra event kontaktar oss då vill vi självklart veta detta, detta gör ni enklast via mail till styrelse@oalan.com så ska vi göra allt i vår makt för att få alla att känna sig välkomna.


Bli medlem

Att bli medlem i föreningen är enkelt, gör bara ett konto här på hemsidan sedan betala in den nuvarande medlemsavgiften på 50:- till BG: 5115-2031. Tänk på att lämna namn och telefonnummer till den som medlemskapet gäller.